News Flash:

Cine era romanca ucisa de rechin in Hurgada. Femeia lucra la Directia de Finante

4 Iulie 2022
413 Vizualizari | 0 Comentarii
rechin

Romanca ucisa de rechin intr-o statiune din Egipt era suceveanca, informeaza Monitorul de Suceava. Este vorba despre o femeie in varsta de 40 de ani, functionara la Directia de Finante. Conform surselor Monitorul de Suceava, femeia isi cumparase doua sejururi in Egipt, pentru a beneficia de o vacanta mai lunga.


Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, Ambasada Romaniei la Cairo a fost notificata telefonic, la data de 3 iulie a.c., de catre agentul unei companii de turism cu privire la decesul unei romance aflate in vacanta in statiunea Hurghada, Egipt. „In acest context, reprezentantii ambasadei au intreprins demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile competente egiptene in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la circumstantele producerii decesului. Potrivit informatiilor transmise de autoritatile competente egiptene, in urma investigatiilor realizate, a reiesit ca decesul cetateanului roman s-a produs in urma unui atac al unui rechin. Reprezentantii Ambasadei Romaniei la Cairo au intreprins demersurile necesare pe langa autoritatile romane competente pentru identificarea, de urgenta, a familiei din Romania a persoanei decedate, fiind transmise condoleante pentru pierderea suferita si oferite informatiile necesare cu privire la repatrierea trupului neinsufletit pentru a fi inmormantat in Romania”, se arata in comunicat.

MAE a mai precizat ca ambasada de la Cairo nu a primit deocamdata alte solicitari de asistenta consulara din partea niciunui cetatean roman cu privire la acest incident, aratand ca dialogul cu autoritatile egiptene si cu companiile de turism implicate continua si ca „ambasada este pregatita sa acorde asistenta consulara, conform competentelor legale”, informeaza g4media.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006291 (s)