News Flash:

Cleopatra Stratan are o soacra de nota 10! Cat de bine arata mama lui Edward Sanda

5 Iulie 2022
476 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit anul trecut, iar de atunci sunt de nedesparitit. Fiecare dintre cei doi artisti are parte de sustinere din partea familiei, iar parintii lor le sunt alaturi trup si suflet, chiar daca au ales sa faca pasul cel mare la varste atat de fragede. 

Cleopatra si Edward urmeaza au devenit, oficial, o familie, iar artista de peste Prut are noroc de o soacra de nota zece. Mama lui Edward, Olimpia Sanda, este foarte tanara si moderna, iar in trecut a declarat ca o iubeste foarte mult pe Cleopatra si ca este nora pe care a visat-o pentru fiul ei. ”Eu o iubesc pe Cleopatra de cand era ea mica. Este fata pe care mi-o doresc pentru baiatul meu. Asa trebuie sa arate nora perfecta, cu sufletul si caracterul ei. Asa mi-o doream eu. Nu m-am asteptat niciodata, dar daca asa s-a intamplat...”, a declarat mama lui Edward Sanda la o emisiune tv. 

Edward a postat, la un moment dat, o fotografie cu mama lui, iar fanilor nu le-a venit sa creada ca este atat de tanara si ca arata atat de bine. Initial au crezut ca este vorba despre o prietena a lui Edward, dar s-au lamurit atunci cand au citit descrierea fotografiei. 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004981 (s)