News Flash:

”O sa-mi lipsesti, dar sper sa te revad curand”. Cine ii trimite mesaje Antoniei, chiar daca este logodita cu Velea?

1 Octombrie 2021
438 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si nu numai, asa ca nu este de mirare ca fanii ei roiesc la tot pasul. Iubita lui Velea este extrem de apreciata de catre urmaritori atat datorita talentului, cat si datorita trasaturilor cu care a fost inzestrata de la mama natura. Cei care o divinizeaza pe Antonia nu se feresc sa ii trimita astfel de mesaje zi de zi, iar unele dintre ele a ajuns si pe internet. 

Antonia si Alex Velea au trecut prin atatea experiente impreuna incat nu ii mai poate desparti nimeni si nimic. Anto i-a fost alaturi lui Alex cand veneau catre el valuri intregi de hate, iar Velea a fost alaturi de sotia lui pe tot parcursul divortului de Vicenzo. Acum, cei doi sunt mai fericiti ca niciodata si au recunoscut ca intre ei exista chimia perfecta si ca sunt suflete pereche. Chiar daca acum au o familie frumoasa, la inceput cei doi erau destul de sceptici si le era frica de cum vor primi fanii povestea lor de dragoste.

Velea este obisnuit ca frumoasa lui sotie sa primeasca mereu complimente si nu are motive de suparare, mai ales ca si el o apreciaza enorm si stie cat de mult a muncit ca sa ajunga acolo unde este. 

"N-am apucat sa iti zic pana acum, dar vreau sa iti multumesc pentru ca, concertele tale m-au scos din depresia in care m-a bagat pandemia asta si mi-au adus niste zambete largi cum n-am mai avut demult. As fi venit la cate unul in fiecare zi s nu m-as fi saturat. Ma topesc de dragul tau, ai o energie asa frumoasa si o caldura a sufletului tare mare (...). Acum ca ne inchid astia iar, o sa-mi lipsesti dar sper sa treaca repede valul aasta si sa te revad curand!", i-a transmis un fan Antoniei. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004813 (s)