News Flash:

Lidia Buble are probleme cu tatal ei din cauza noului iubit. Ce il nemultumeste pe pastor?

1 Octombrie 2021
537 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Harlys

Lidia Buble a avut mereu relatii publice, pe care si le-a asumat in fata fanilor, doar ca de data asta a invatat din greselile trecutului si vrea ca noua ei relatie sa fie una diferita. Lidia si-a gasit sufletul pereche la mii de kilometri distanta si se pare ca este mai fericita ca niciodata. Cand totul parea ca se leaga, vedeta se confrunta deja cu primele probleme care, de data asta, sunt venite chiar din partea familiei.

Lidia Buble l-a uitat pe Razvan Simion si a trecut peste etapa relatiei cu el, iar acum si-a gasit linistea in bratele unui superb actor cubanez, cunoscut pentru rolurile din unele dintre cele mai tari seriale de pe Netflix. Harlys Becerra si Lidia Buble traiesc o iubire ca in povesti, iar artista merge de multe ori in strainatate pentru a-si vizita iubita, dar se pare ca situatia inversa nu va exista. Harlys nu va ajunge prea curand sa intalneasca familia Lidiei pentru ca se pare ca tatal acesteia nu este deloc cu relatia fiicei sale. Pastorul penticostal are cateva obiectii in ceea ce-l priveste pe amorezul fiicei. Conform impact.ro, tatal solistei nu vede deloc cu ochi buni relatia sa cu un strain si nu doreste sa-l cunoasca. Mai mult decat atat, o alta dorinta a lui Viorel Buble este ca partenerul fiicei sale sa fie din aceeasi religie cu a sa.

Lidia nu si-a asumat de la inceput relatia, dar acum a vorbit cu fanii de pe Instagram si le-a descris cat de fericita si de multumita este ca a gasit in sfarsit pe cineva care sa o iubeasca si sa o aprecieze asa cum merita. ”Da, chiar sunt fericita, foarte fericita si foarte implinita pe toate planurile. In doua-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Eu cred ca fiecare om merita sa fie fericit si va doresc sa fiti macar la fel de fericiti cum sunt eu. Sunt norocoasa.

Pentru mine nu exista actori, cantareti, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevarata ca dragoste vine cand nu te astepti si rasare unde nu te astept”, a transmis Lidia Buble pe retelele sale de socializare.
 


impact ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004837 (s)