News Flash:

Ce s-a mai intamplat in scandalul dintre Alex Velea, Antonia si tanara din club? ”Nimeni nu poate sa inteleaga de ce s-a transformat”

30 Septembrie 2021
626 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia Velea

Săptămânile trecute, Alex Velea si Antonia erau in centrul atentiei din cauza unui scandal care a aparut de nicaieri, dar care este departe de a se fi incheiat. Francesca, tanara cunoscuta pentru aparitiile din ”Tara arde”, proiectul de pe Youtube i-a acuzat pe Velea si pe sotia sa de violenta verbala si gesturi obscene.

Antonia si Velea nu au raspuns acuzatiilor pana acum si nici nu au vrut sa se apare singuri, ci au decis sa faca dreptate pe cale legala. Fanii celor doi artisti sunt destul de ingrijorati, asa ca Antonia a postat un mesaj prin care si-a specificat clar atitudinea fata de acest eveniment, dar si ce are de gand sa faca de acum incolo.

”Alex Velea si Antonia au dat-o in judecata pe tanara care a povestit ca a fost injurata si scuipata de acestia. Cei doi artisti sustin ca fata i-a discreditat in mass media si ca totul este un fake news. Insa, la incident au fost martore zeci de persoane, asa ca negarea incidentului este o minciuna a lui Velea.

El s-a schimbat mult si nimeni nu poate sa inteleaga de ce. S-a indepartat de nasul lui, de prietenului lui cel mai bun, Smiley, de impresarul lui, Ursu, cel care i-a fost alaturi de la inceputul carierei. De Mario Fresh, care i-a fost ca un frate. Are prieteni noi si dubiosi, nimeni nu poate sa inteleaga de ce s-a transformat, de ce a devenit asa violent verbal.

S-a instrainat de toti ai lui. Nu mai e Alex pe care il stie toata lumea. Acum i s-a casunat pe fata careia trebuia sa-i ceara iertare pentru tot ceea ce i-a facut. O da in judecata doar pentru ca stie ca nu exista probe directe, ci doar martori”, a declarat un apropiat al lui Velea, in exclusivitate pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006723 (s)