News Flash:

Cine este vedeta care a ajuns de la Antena 1 la Masked Singer? Publicul nu se astepta la asta

1 Octombrie 2021
410 Vizualizari | 0 Comentarii
masked singer

Toamna a inceput cu dreptul pentru cei de la PRO TV. Show-ul Masked Singer a debutat cu dreptul si, pe langa componenta juriului care este schimbata, producatorii au adus in fata fanilor cele mai importante nume pe care le-au costumat. Aseara, editia a fost surprinzatoare, mai ales ca in spatele mastii s-a aflat o vedeta care a prezentat ani la rand emisiune la Antena 1, iar telespectatorii au inceput sa se intrebe daca nu cumva asta este primul semn ca va veni definitiv la PRO TV.

Producatorii de la Masked Singer ar putea da o lovitura uriasa celor de la Antena 1. Conform informatiilor aparute in publicatia Ciao, unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV de la Antena 1 ar fi acceptat sa vina la PRO TV. Este vorba despre nimeni altul decat Radu Valcan, sotul Adelei Popescu. In timp ce Adela prezinta de ani buni emisiunea Vorbeste lumea de la PRO TV, Radu a facut cariera la Antena 1 cu ajutorul emisiunii Insula Iubirii.

Acum o luna, Adela Popescu isi anunta fanii din mediul online ca a fost infectata cu virusul COVID-19 si nu doar atat. Atat Radu Valcan, sotul ei, cat si micutul Adrian, bebelusul lor de numai 2 luni, au luat virusul de la vedeta de la PRO TV. „Nu stiu daca v-am zis, dar si Radu s-a imbolnavit de la mine. Si micutul, cel de doua luni. Si am tras asa o sperietura, dar acum suntem bine toti. De doua zile suntem bine toti, de aia mi-a revenit si culoarea in obraji”, a declarat Adela Popescu, acum ceva timp.

Asta nu este singura surprinza pe care cei de la Masked singer au pregatit-o fanilor. Se pare ca producatorii l-au convins si pe Jean-Claude Van Damme sa se costumeze pentru ei, iar asta ar explica prezenta actorului din vara in Romania.

 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)