News Flash:

Secretul Oanei Zavoranu. Cum de nu a pierdut pana acum niciun proces cu influencerele?

1 Octombrie 2021
419 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Oana Zavoranu le-a declarat demult razboi influencerelor. Zavo nu a iertat nicio gafa de-ale acestora si le-a pus mereu la zid pentru minciunile pe care le spun in online si mereu a vrut sa isi atentioneze fanii sa nu cada in plasa lor. La polul opus, nici influencerele nu s-au lasat deloc mai prejos si s-au unit pentru a o da in judecata pe Oana pentru defaimare, doar ca aceasta a fost mereu cu un pas inaintea lor.

De unde lucru sigur nu duce lipsa Oana Zavoranu: de procesele venite din partea influencerelor. Christina Ich, Alina Ceusan si Adelina Pestritu sunt doar cateva dintre numele care au decis sa isi faca dreptate in instanta si au acuzat-o pe Zavo de defaimare. Zavo s-a prezentat la proces si, spre nefericirea influencerelor, aceasta a castigat toate procesele pentru ca are un as foarte bun in maneca: adevarul. ”Nu ma voi opri niciodata din a arata adevarul. Si niciodata nu am sa mint. Nici macar un cuvant din ceea ce spun sau scriu nu este minciuna, nu as face niciodata asa ceva. Adevarul nu inseamna defaimare. Adevarul si autencititatea vor castiga intotdeauna, Multi vor banii mei, dar nu se poate”, declara Oana.

Singura careia magistratii i-au admis cererea este Cristinei ICH, careia Oana nu mai are voie sa ii mentioneze numele in public.

„Obliga parata ca, in mod provizoriu, sa inceteze desfasurarea de actiuni defaimatoare la adresa reclamantei, prin intermediul retelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natura sa incalce drepturile la viata privata, demnitate, onoare si reputatie, pana la solutionarea actiunii in fond, ce se va introduce in termen de 15 zile, sub sanctiunea incetarii de drept a masurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare, care se va depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”, se arata in decizia instantei.

„Sa lamurim ceva foarte important. In termen de 5 zile, avocatii mei fac apel si se merge mai departe…Stiu, sunt extrem de incomoda pentru ca deschid ochii oamenilor, dar asta e, alta ca mine mama nu mai face”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006729 (s)