News Flash:

Cum s-au cunoscut Razvan Simion si Daliana Raducanu? ”Era sa o scap in Bosfor”

1 Octombrie 2021
575 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Daliana

Razvan Simion a uitat-o demult pe Lidia Buble si a inlocuit-o cu o arhitecta. Bruneta seamana foarte mult cu Lidia Buble, semn ca lui Razvan ii place sa isi mai aminteasca din cand in cand de trecut.

Razvan si Daliana Raducan au o relatie inca de la inceputul acestui an, de cand au inceput sa circule primele zvonuri despre ei. Daliana este arhitect si se pare ca i-a insuflat acesta pasiune si lui Razvan, avand in vedere numeroasele story-uri pe care le posteaza cu design-uri interioare. Razvan a postat o imagine cu iubita lui alaturi de mesajul ”Gaseste pe cineva care...”.

Vara aceasta, prezentatorul si arhitecta s-au relaxat departe de tara, in destinatii de lux si au programat vacanta astfel incat amandoi sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in concediu. Daca acum cateva saptamani, Razvan a fost cel care a suflat in lumanari la cei 41 de ani ai lui, acum a venit timpul ca matinalul sa o sarbatoareasca pe iubita lui. Daliana a implinit 31 de ani si pare ca este mai fericita ca niciodata alaturi de Razvan Simion.

”Imi amintesc un sarut pasional cand era cat pe-aici sa o scap pe Daliana in Bosfor. Ne-a placut Istanbulul, e ca o poveste care iti incanta toate simturile. Sunt multe locuri in lumea asta pe care vrem sa le insemnam pe harta iubirii noastre. Arhitectura ne-a adus impreuna, am legat o frumoasa prietenie, care in timp s-a transformat in dragoste." a spus Razvan. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)