News Flash:

Daniela Crudu a renuntat la televiziune. Din ce face vedeta bani acum?

1 Octombrie 2021
654 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniela Crudu

Cei care au urmarit-o pe Daniela Crudu stiu ca aceasta a fost ani la rand prezenta pe la tot felul de emisiuni si era responsabila cu divertismentul. Acum, Daniela pare ca s-a maturizat si s-a saturat sa se faca de ras la tv, asa ca s-a dat un pas in spate si a iesit din lumina reflectoarelor. Bruneta nu duce lipsa de proiecte, asa ca partea financiara sigur nu are prea mult de suferit.

Daniela Crudu s-a maturizat si are alte asteptari de la ea, dar si de la posturile de televiziune care o solicita in diferite proiecte. Daca la inceput accepta orice format de la televizune si se acomoda imediat indiferent de situatie, acum, Daniela considera ca le-a cam facut pe toate si ca nu o mai poate surprinde nimic. Vedeta asteapta ca televiziunile sa lanseze proiecte interesante, care sa o atraga si astfel poate ca va spune da. Momentan, Daniela a luat o pauza si se simte mai bine ca niciodata, mai ales ca datorita frumusetii ei are contracte de imagine care ii aduc venituri destul de mari. 

”M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef sa apar la emisiuni. Ce ar putea sa ma mai provoace? Am fost la Burlacita, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu stiu daca am ratat vreun show tv de la Antena. Si acum tin legatura cu toata lumea din Antena, si cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost sa fie. Le-am facut cam pe toate in domeniul asta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Daca ar fi ceva sa ma atraga, vreun anume proiect, nu as spune totusi, nu”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2008 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006669 (s)