News Flash:

Ce salariu incaseaza Gabriela Cristea de la Antena Stars? Suma este uriasa pentru studiile pe care le are

1 Octombrie 2021
496 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea are in spate o cariera de zeci din ani in domeniul televiziunii si, chiar daca a migrat de la un post de televiziune la altul, emisiunile pe care le-a prezentat au fost mereu in acelasi in acelasi registru. Gabriela a capatat experienta de-a lungul timpului si a facut tot posibilul sa fie cea mai buna pe categoria de emisiuni pe care o prezinta, iar asta a facut ca sotia lui Tavi Clonda sa incaseze sume uriase pe luna, chiar daca nu are studii in domeniu.

Gabriela Cristea si-a gasit pasiunea in televiziune, dar putini sunt cei care stiu care aceasta nu a absolvit nicio scoala in acest domeniu. Gabriela a studiat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, după care a ales să se specializeze în Comunicare neurolingvistică la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe. Studiile pe care le-a absolvit nu i-au deschis prea multe porti in domeniile respective, asa ca sotia lui Tavi Clonda s-a reorientat imediat si bine a facut, avand in vedere salariul pe care il incaseaza pe luna.

La ora actuala, prezentatoarea TV activeaza sub contract, in prezent, cu Antena Stars. Ea prezinta ”Mireasa – Capriciile iubirii”, care este o continuare a show-ului ”Mireasa”. Potrivit informatiilor, Gabriela Cristea ar incasa aproximativ 10.000 de euro pe luna. Pe timpul cand a colaborat cu postul Kanal D, s-a scris insa ca ar fi primit circa de 94.000 de lei pentru moderarea emisiunii. Gabriela Cristea are si o emisiune tot pe Antena Stars alaturi de familia ei, unde le prezinta fanilor momente din viata ei, dar pentru aceea este alocat un alt buget.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005467 (s)