News Flash:

Povestea uimitoare a unei foste vedete de la Antena 1, insarcinata in sase luni. ”Aveam pielea ca de sarpe”

1 Octombrie 2021
558 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta insarcina

Sezonul de toamna a venit cu multe schimbari in grila de programe a posturilor tv si, in timp ce unele trusturi au contactat vedete noi pentru anumite proiecte, unele au renuntat la nume celebre. Este si exemplul urmatoarei vedete care a decis sa plece de la Antena 1 pentru a se putea dedica exclusiv sarcinii, mai ales ca momentele prin care a trecut nu au fost deloc unele usoare.

Mara Banica poate spune ca avut un an foarte bun care i-a adus liniste si implinire. Chiar daca s-a retras din lumina reflectoarelor si a renuntat pentru o perioada la televiziune, Mara a reusit sa isi indeplineasca una dintre cele mai mari dorinte si anume, aceea de a deveni mamica. Jurnalista a intampinat ceva probleme si nu i-a fost deloc usor sa aiba un al doilea copil.

”Eu m-am chinuit enorm, am facut noua punctii sa pot sa fac acest copil. Nu vreau ca o greseala din asta sa ma coste sarcina! Timp de noua luni am facut zilnic cate trei injectii in burta. Este un copil extrem de dorit si de chinuit!

Am trecut prin stari de depresie, de plans … e foarte greu un tratament hormonal. Si eu n-am ipocrizia femeilor care dupa 45 de ani au nascut si au zis ca e o minune de la Dumnezeu, dar au uitat sa adauge ca e o minune de la Dumnezeu, in vitro, prin medici. 
Am avut norocul sa-l intalnesc pe dotorul Andreas Vythoulkas, care m-a ajutat foarte mult. Daca n-ar fi fost omul asta care a fost si doctor si psiholog si ginecolog … cred ca nu m-a vazut nimeni plangand mai mult decat m-a vazut el. A avut rabdare si mi-a zis de la inceput ca o sa fie un drum lung si ca o sa am caderi, dar nu am crezut. Si, uite ca asa a fost! 

E imposibil sa nu ai picaje emotionale cand faci un asemenea tratament hormonal. Fiecare luna in care nu reusesti este o lovitura. Pici, apoi zici ca nu mai faci si peste doua saptamani gasesti puterea sa mai incerci. E dorinta aia mare de a avea un copil si poti sa treci peste.
Am avut momente in care as fi renuntat la acest tratament. Aveam toata pielea de pe corp crapata, ca de sarpe, din cauza hormonilor. Aveam dimineti in care ma trezeam cu extremitatile super umflate.  Din punct de vedere psihic, nici nu vreau sa-mi mai amintesc. In momentul in care nu era bine, picam grav de tot.”
, a spus Mara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006001 (s)