News Flash:

Nicole Cherry a mers la prima ecografie 5D si le-a aratat-o fanilor pe micuta Anastasia

20 Septembrie 2021
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry mai are putin si va deveni mamica full-time. Artista se apropie cu pasi repezi de momentul in care o va aduce pe lume pe micuta Anastasia, dar pana atunci, mai are multe experiente de trait. Cum ar fi prima ecografie 5D.

Fanii lui Nicole nu se asteptau ca artista sa fie atat de darnica cu ei in ceea ce priveste sarcina pe care o are. Artista le-a spus mereu ca ii va tine la curent cu tot ce se intampla in viata ei de acum incolo, dar avand in vedere ca saptamana trecuta a declarat ca nu simte nevoie sa o arate pe cea mica in online, urmaritorii acesteia nu au stiut ce sa mai creada.

Weekendul acesta, Nicole a fost la prima ei ecografie 5D si nu s-a putut abtine, asa ca le-a aratat fanilor prima imagine cu micuta Anastasia. La randul ei, se pare ca Anastasia este foarte fericita, avand in vedere ca deja le-a transmis primii pupici fanilor mamei ei. ”Daaaaa! Abia am asteptat momentul asta, in care sa le spun tuturor numele. Ca am fost intrebata mereu daca ne-am gandit la nume si mereu le spuneam oamenilor ca nu pot spune inca. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis. Cumva, pentru unele aspecte, cred in zodii si in previziuni. Si mai am cate un moment cand lucrurile se intampla exact ca in previziuni. De exemplu, asta cu numele fetitei noastre, dar si luna in care voiam sa nasc. M-am gandit mereu ca vreau sa nasc in luna decembrie si iata ca dorinta mi s-a indeplinit.” a declarat Nicole pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004825 (s)