News Flash:

Dani Otil, imaginea cu care si-a pus urmaritorii in cap. ”Daca te vede Dana Budeanu... ”

17 Septembrie 2021
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Desi nimeni nu se astepta ca Dani sa se faca baiat de casa, aceasta i-a surprins pe toti atunci cand a anuntat ca s-a logodit, ca iubita lui este insarcinata si ca, mai mult decat atat, se vor casatori. Acum, la cateva luni de la nunta, Gabriela a adus pe lume primul ei copil, iar Dani este topit de dragul lui.

Dani si Gabriela nu au procedat ca celelalte vedete de pe Instagram si si-au asumat de la inceput ca fiind persoane publice, mereu se va crea suspans in jurul celui mic, asa ca au decis sa il arate din prima. Desi nu au dezvaluit deja numele lui, Dani a postat deja cateva imagini cu „Carcel” asa cum il alinta, iar reactiile celor care il urmaresc nu au incetat sa apara. Dani s-a pozat cu bebelusul la piept in timp ce se joaca, iar fanii au sarit imediat cu sfaturi despre cum se tine un bebelus si despre ce ii face rau celui mic. ”Vai, nu-i prea micuț să-l ții așa? El are oasele fragede.”, ”Daca te vede Dana Budeanu, ai belit...”, ”Dani, nu este bine sa-l ții asa, coloana lui este prea frageda si se poate modifica”, au fost doar cateva dintre reactiile internautilor.

Spre norocul lui, Dani are si urmaritori care il inteleg si sunt de parere ca toti acesti ”specialisti” ar trebui sa isi vada de treaba. ”Daca un bebe nu avea o pozitie corecta in acel sistem, credeti ca Dani il mai tinea asa?”, ”Lasati omul sa faca ce vrea, ca daca e gresit el se chinuie, nu voi!” au fost replicile celor care i-au luat apararea lui Dani. La randul lui, nici prezentatorul nu s-a lasat mai prejos si le-a transmis tuturor un mesaj: ”Sunt obisnuit. Specialistul abia a iesit pe usa, dar nu-l mai chem. Am destui specialisti aici!”

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by dani otil (•daniotil)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007545 (s)