News Flash:

Loredana Groza luata de urgenta cu ambulanta. Ce le-a transmis artista fanilor direct de pe patul de spital?

20 Septembrie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Fanii Loredanei Groza au tras o sperietura de zile mari. Artista s-a postat pe Instagram direct de pe patul de spital si, fara sa dea nicio explicatie, a vrut doar sa le multumeasca celor care au fost mereu alaturi de ea.

Loredana Groza clar nu trece prin cea mai buna perioada a ei si este foarte posibil ca programul incarcat sa isi spuna cuvantul asupra starii ei de sanatate. Artista a cantat zilele trecute la nunta Simonei Halep, acolo unde a uimit pe toata lumea cu prestatia ei, dar si cu tinuta pe care a decis sa o poarte. Majoritatea celor invitati nu au putut sa isi ia ochii de la Lori si de la tinuta ei. Spre uimirea tuturor, Loredana nu a lasat mai nimic la vedere si a optat pentru o salopeta destul de sobra pentru stilul ei vestimentar, la care a asortat o pereche de ochelari de soare de brand.

Programul incarcat al lui Lori, filmarile de la X Factor, concertele, dar si celelalte proiecte in care este implicata si-au pus amprenta asupra ei si, astfel, diva a ajuns de urgenta la spital. Lori a fost preluata de cadrele de pe ambulanta si i-au fost acordate ingrijirile necesare pentru a se repune cat mai repede pe picioare. Loredana nu a declarat nimic oficial legat de starea ei de sanatate, ci doar a postat o imagine de pe patul de spital alaturi de mesajul: ”Ma simt mai bine. Va multumesc pentru toata grija si sustinerea voastra. Aveti toata iubirea si recunostinta mea.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)