News Flash:

Flick, domnu' Rima si-a dat demisia in direct de la Radio ZU. Fanii cred ca aceasta a plecat din cauza sotiei lui

20 Septembrie 2021
902 Vizualizari | 0 Comentarii
Flick

Nimeni nu se astepta la asta! Flick, domnu' Rima a decis sa isi ia adio de la Radio ZU, postul care i-a fost casa de mai bine de 10 ani. Flick si-a anuntat fanii ca este timpul sa faca ceva nou in viata si a decis ca acum este momentul sa faca o schimbare radicala, renuntand la locul de munca care i-a adus celebritatea.

„ Azi vor fi strangeri de mana / Fiindca nu doar vineri este. / E-un final de saptamana / Si final intr-o poveste. / Doisprezece ani, aproape, / Am trait cea mai frumoasa / Si mai cool dintre etape. / Radio ZU mi-a fost “acasa”...”, asa a ales Flick Domnul Rima sa-si vesteasca retragerea din radio.

„Dupa mai mult de 10 ani in care a evoluat la Radio ZU, Flick a decis sa se dedice unor proiecte personale in afara radioului. Sunt recunoscator pentru performantele emisiunii facute impreuna cu Razvan Popescu. Ii doresc sa ii iasa ce si-a propus cel putin la fel de bine si in urmatoarea etapa din viata lui.”, declara in continuare Tony Tesiu, Director de Programe la Radio ZU.

Intr-un deceniu de emisii live, simpaticii Popescu si Flick au realizat impreuna un show radio care si-a castigat in mod natural simpatia ZUper ascultatorilor. Conform celui mai recent studiu de audienta radio, emisiunea „Popescu si Flick” a fost urmarita, in medie, de peste 500.000 de ascultatori zilnic.

„Au fost 10 ani plini, 10 ani interesanti. 10 ani productivi. Ii urez mult succes lui Flick, iar pe ascultatori ii astept in continuare pe toate frecventele Radio ZU, asa cum i-am obisnuit deja, luni - joi, de la 16.00 - 18.00, si vinerea pana la 19.00. Dezbatem teme de actualitate, ascultam hituri, ne jucam si, mai presus de toate, ne distram!”, conchide Razvan Popescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)