News Flash:

Viorica de la Clejani nu s-a vaccinat, iar acum este internata din cauza ca are Covid. ”Eu nu cred in asa ceva!”

20 Septembrie 2021
553 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani nu trece prin cea mai buna perioada din viata ei. Interpreta a facut mult timp parte din categoria celor care nu cred in efectele vaccinului si a mers pe premisa ca daca este sanatoasa si are un sistem imunitar bun, Covidul va sta departe de ea. Realitatea a fost cu totul si cu totul alta, iar acum, sotia lui Ionita de la Clejani este infectata cu Covid.

In ultime zile, din ce in ce mai multe vedete ies si declara ca s-au infectat cu Covid. Situatia devine din ce in ce mai serioasa, avand in vedere ca numarul cazurilor creste pe zi ce trece, iar rata de incidenta se apropie usor-usor de 3/1000 in Capitala. Lumea artistilor a fost devastata recent de vestea mortii lui Petrica Cercel, iar acum, Viorica de la Clejani este cea care a anuntat ca virusul nu a iertat-o nici pe ea. Artista este internata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, iar starea ei este destul de buna, momentan.

”Daca sunt obligata sa ma vaccinez, ma vaccinez. Dar daca a durat 18 ani sa faci un vaccin pentru hepatita, asta e o gripa. Nu se mai numeste gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred in asa ceva. Te imbraci bine, nu racesti.”, declara Viorica pentru XNS atunci cand nu credea deloc in Covid.

”In ultima perioada nu m-am simtit prea bine si a trebuit sa iau niste masuri radicale. Am avut transaminazele marite. A trebuit sa consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mancam. Am auzit si eu de acea sfecla rosie, un mar, morcov, telina. Si de nu am baut la suc din acesta… Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat putin alimentatia din viata mea. Ionita nu stia ca eu coboram la ora doua noaptea si rupeam frigiderul in doua”, a declarat Viorica pentru Antena 3.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007515 (s)