News Flash:

Simona Halep si Toni Iuruc au plecat deja in ”saptamana de miere”. Cei doi au ales o destinatie luxoasă

20 Septembrie 2021
622 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Toni

Simona Halep si Toni Iuruc nu au asteptat prea mult dupa marele eveniment din viata lor si deja si-a facut bagajele pentru vacanta. Cei doi au un program foarte incarcat si nu este de mirare ca nu au ales o luna de miere, ci, mai degraba, o saptamana de miere. Proaspeti soti au gusturi comune atunci cand vine vorba de locatii exclusiviste pentru a se relaxa.

Chiar daca au trecut doar cateva zile de cand Simona si Toni s-au casatorit, cei doi au decis ca acum este momentul perfect sa plece in asa-zisa luna de miere. Simona a fost cea care a declarat zilele trecute la tv ca luna ei de miere va fi, de fapt, o saptamana si ca dupa se va intoarce la programul obisnuit. Daca evenimentul a fost unul luxos, cu meniuri alese si cu un decor de vis, saptamana de miere a fost si ea una la fel de bine pusa la punct, doar ca cei doi nu au optat pentru o locatiei opulenta, la mii de kilometri distanta.

Spre uimirea tuturor, Simona si sotul ei se relaxeaza in Turcia, o destinatie care a ajuns sa fie din ce in ce mai cautata de catre turisti. Cei doi soti au ales un resort de lux, iar Simona nu s-a putut abtine si a postat deja primele imagini pe Instagram. In poze, Simona se vede ca este foarte fericita alaturi de sotul ei si radiaza la propriu, dar si la figurat. Dupa saptamana de miere bine-meritata, Simona se va intoarce la programul obisnuit si la antrenamentele pe care le are deja trecute in agenda. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007095 (s)