News Flash:

Elena Merisoreanu a ajuns de urgenta la spital. Care este starea artistei dupa ce a fost infectata cu Covid? ”Sper sa scap cu bine!”

20 Septembrie 2021
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Merisoreanu

Aproape ca nu trece nicio zi fara ca o vedeta sa nu anunte ca are Covid si nu este de mirare, avand in vedere ca numarul cazurilor a inceput sa creasca alarmant. Elena Merisoreanu este unul dintre cele mai recente nume care au fost infectate cu Covid. Artista a sunat chiar ea la salvare, iar faptul ca nu a ajuns la ATI este un semn bun pentru starea ei de sanatate.

Elena Merisoreanu a fost internata de urgenta la Spitalul Matei Bals din Capitala si spera sa isi revina cat mai repede. Artista este speriata de gandul ca s-ar putea intampla ceva grav cu ea, mai ales ca a chemat destul de tarziu salvarea deoarece a crezut ca este vorba de o simpla gripa. Fara doar si poate, moartea lui Petrica Cercel i-a speriat pe multi colegi de breasla de-ai lui si i-a facut sa se gandeasca de doua ori inainte de a crede ca orice simptom pe care il au in perioada asta este legat de gripa.

”Sper sa ma ajute Dumnezeu sa scap cu bine. Nu sunt la Terapie Intensiva, sunt pe salon. Am avut si o raceala.(...) febra nu am avut, am avut un pic de ameteala, dureri de cap, tuse. Ieri toata ziua nu am avut gust deloc la mancare, nici miros si am chemat salvarea aseara, m-a adus aici. Sunt foarte multi internati, trebuie sa luam mai in serios aceasta boala, pentru ca am foarte multi colegi care zic ca nu e nimic, dar uite ca e.", a declarat vedeta pentru antena3.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006466 (s)