News Flash:

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divort de Anamaria Prodan, asta dupa ce iubita lui a ramas insarcinata

11 Octombrie 2021
727 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Inevitabilul s-a produs in familia Reghecampf. Daca acum cateva luni divortul parea doar o speculatie, acum se pare ca lucrurile sunt din ce in ce mai serioase, iar cel care a facut primul pas a fost chiar Reghe. Aceasta a decis sa puna capat oficial relatiei cu Anamaria pentru ca situatia deja s-a complicat, iar iubita lui este insarcinata.

Cine ar fi crezut ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din showbiz-ul de la noi vor ajunge la cearta, cu atat mai mult la un divort. Primele semne au inceput cu cateva luni in urma, dar atunci Anamaria Prodan declara ca Reghe este barbatul ideal si cel mai bun sot. “Vreti sa vorbim de divort? Ok. Laurentiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este barbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere. Este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tata de pe pamant. Este cel mai bun sot! Mai vreti si altceva? Cam atat am avut eu sa spun despre divort!”,, declara Anamaria Prodan.

Acum, ca lucrurile s-au mai complicat si iubita lui Reghe este deja insarcinata si ii va darui acestuia un copil, Laurentiu a decis ca cel mai fair este sa divorteze de Anamaria.  Laurentiu Reghecampf avea de mai mult timp o relatie cu mai tanara Corina Bilcon. Cei doi s-au cunoscut in Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat, astfel ca tanara s-a mutat deja cu Reghe si este si insarcinata. Laurentiu Reghecampf a depus actele de divort. si facut public acest lucru, intr-un intervu acordat colegilor de la Cancan.ro

”Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional. Referitor la informatiile prezentate de curand in presa, sunt in masura sa afirm doar faptul ca Dumnezeu e peste noi si doar El va decide drumul fiecaruia!”. Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine. Pana azi, m-am rezumat, ca expunere publica, la cariera construita in fotbal si nu voi inceta sa-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni.”, a spus Reghe.


cancan ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005228 (s)