News Flash:

Stefania, facuta praf de catre fani ca n-are nicio treaba cu muzica. ”Aveti impresia ca parerea voastra conteaza”

8 Octombrie 2021
359 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Stefania

Libelula lui Speak a devenit cunoscuta publicului datorita videoclipurilor in care a aparut de-a lungul timpului. Stefania a fost dansatoare in clipurile Innei și chiar si intr-un clip de-ale lui Speak. De acolo si pana la a forma un cuplu a mai fost un singur pas. Petrecand din ce in ce mai mult timp alaturi de Speak, Stefania s-a jucat in studioul de inregistrari si asa si-a descoperit o noua pasiune: muzica.

Cristina Stefania are deja cateva piese la activ, unele avand zeci de milioane de vizualizari si chiar ajungand in trending. Dupa ce s-a intors din vacanta din New York, Stefania a lansat piesa dupa piesa, iar recent le-a aratat fanilor la ce anume a muncit ea cat timp a fost plecata departe de casa. Stefani a filmat videoclip in New York si, desi se vede ca este un videoclip profi, la care s-a muncit super mult, fanii de pe Youtube nu prea au fost dati pe spate de surpriza Stefaniei. Sectiunea de comentarii s-a umplut imediat de hate si de fraze care subliniau faptul ca Stefania nu are nicio treaba cu muzica.

Speak, iubitul acesteia, a simtit nevoia sa ii ia apararea si le-a transmis tuturor celor care si-au exprimat nemultumirea pe Youtube un mesaj destul de clar. ”Sincer, nu inteleg de unde atat de multa rautate. Toti sunt cunoscatori de muzica, de clipuri si de cum ar trebui sa ne facem noi treaba. Cand vreunul dintre voi o sa puneti bani si resurse la bataie pentru a face lucruri impreuna, atunci aveti dreptul sa judecati. Pana atunci nu suntem datori nimanui cu nimic. Nu facem lucruri pentru faima sau validare. Nu te obliga nimeni sa asculti ceva ce nu iti place. Nu te obliga nimeni sa dai like. Va comportati ca si cum sunteti obligati sa dati cu hate si aveti impresia ca parerea voastra conteaza. Nu a inventat nimeni roata, e posibil sa semene cu mai multi, dar asta nu inseamna ca e copiata. Costul a fost de multe mii de euro, clipul a fost filmat la New York. Sunteti spalati pe creier sau lipsa de educatie tocmai a fost speculata de niste unii mai destepti decat voi”, a scris Speak, pe Story.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005072 (s)