News Flash:

Care-i treaba cu Squid Game? Serialul produs de coreeni a dat lovitura in peste 90 de tari

11 Octombrie 2021
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Squid Game

Lucrurile bune vin greu, iar producatorul serialului ”Squid game” a experimentat asta pe propria piele. ”Squid game” este unul dintre cele mai urmarite seriale ale momentului, iar povestea din spatele lui este una foarte interesanta, asa ca daca te-ai uitat la cel putin un episod, ar trebui sa stii cum a luat nastere totul!
”Squid game” sau ”Jocul calamarului” a dat intreaga planeta peste cap. In ciuda faptului ca nimeni nu ii dadea prea multe sanse, serialul a reusit sa ajunga numarul 1 in 90 de tari si are aproape 100% recenzii bune pe Rotten Tomatoes. Serialul surprinde in detaliul comportamentul uman si cat de mult se pot schimba oamenii atunci cand in joc este o miza mare. Daca acum cei de le Netflix inregistreaza cifre uriase cu el, in urma cu 10 ani, ”Squid game” nici macar nu era luat in considerare de platformele de streaming, la fel ca ”La casa de papel”.

”Squid game” este un serial bine gandit la care s-a lucrat mai bine de 12 ani. Prducatorul Hwang Dong-hyuk a vorbit pentru prima data despre asta cu cei de la The Korea Times. ”Dupa 12 ani, lumea s-a schimbat intr-un loc periculos, violent, iar povestile de supravietuire sunt mereu bine venite. Multa lume a comentat si nu a inteles de ce este relevant serialu. Din pacate, lumea merge in aceeasi directie ca serialul. Personajele serialului se asemana cu lumea care vrea sa dea lovitura cu imobiliarele sau cu criptomonedele. Atat de multa lume a empatizat cu povestea.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005343 (s)