News Flash:

Lovitura de gratie pentru Antena 1. MasterChef revine la PRO TV. Cine sunt noii jurati?

8 Octombrie 2021
477 Vizualizari | 0 Comentarii
MasterChef

Sezonul trecut din Chefi la cutite nu s-a ridicat deloc la asteptarile publicului, ba mai mult, finala i-a dezamagit pe multi, iar asta s-a vazut in comentariile din online. Toamna aceasta, Antena 1 nu a mai revenit cu Chefi la cutite, mai ales ca sezonul anterior s-a incheiat destul de recent, dar, chiar si asa, trustul are deja pregatit un show pentru toti pasionatii de bucatarie. De data asta, nici PRO TV nu se lasa mai prejos.

Inainte de Chefi la cutite, MasterChef a scris istorie la noi in tara in ceea ce priveste show-urile culinare. Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu au descoperit faima la PRO TV in cadrul show-ului unde era jurati doar ca, dupa ceva timp, formatul s-a schimbat, ei au ajuns la Antena 1, iar locul lor a fost luat de alti bucatari la fel de priceputi. Acum, dupa cativa ani buni de pauza, PRO TV a reintrodus in grila de programe MasterChef, iar juratii din sezonul acesta sunt unii de renume in bucataria de la noi.

Potrivit protv.ro, cei trei jurati sunt Chef Joseph Hadad, Chef Florin Scripca (Foa) si Chef Radu Dumitrescu.

Hadad a facut parte din juriul ultimului sezon, care a avut loc in 2019. Chef Foa a fost unul dintre jurati intre 2014 si 2017, alaturi de Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia Paglieri. Din noul juriul face parte si Chef Radu Dumitrescu.

Pentru noul sezon MasterChef au inceput filmarile. Pro TV anunta si formatul emisiunii: cei inscrisi in competitie trebuie sa primeasca cel putin doi de „DA” pentru a intra in bucataria MasterChef. Ajunsi acolo, ei trebuie sa treaca prin anumite probe pentru a ajunge in fazele finale ale competitiei.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005105 (s)