News Flash:

Oana Zavoranu, tentata sa revina in televiziune. ”Sa-mi dea un rol de jurat, de prezentator”

8 Octombrie 2021
376 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Fara doar si poate, Oana Zavoranu este una dintre cele mai longevive vedete de la noi. Zavo a cochetat de-a lungul timpului cu muzica, cu actoria, dar, de departe, cel mai bine i se potriveste rolul de moderator, iar asta s-a vazut in cifrele de Youtube. Anul trecut, Oana a pus bazele un proiect independent, o emisiune in online in care lua la bani marunti toate influencere si in care atragea atentia asupra capcanelor in care pot cadea urmaritorii acestora.

Primul sezon din emisiunea Oanei Zavoranu a avut un real succes. Mii de fani au rezonat cu parerile Queridei si au inceput sa isi dea seama care este adevarata afacere din spatele promovarii de produse pe Instagram. Oana nu a iertat pe nimeni, iar pe lista ”victimelor” ei s-au numarat Adelina Pestritu, Adela Popescu, Alina Ceusan, Christina Ich, Oana Roman si multi alti. Chiar daca a incheiat primul sezon prin luna iulie, Oana a promis ca va reveni cu materiale noi, asa cum si-a obisnuit deja fanii, pe Youtube, in fiecare miercuri de la ora 19.

Oanei ii merge foarte bine in online si nu se poate plange deloc dupa ce a refuzat sa mai apara in serialele produse la noi in tara. Chiar si asa, vedetei ii este dor de televiziune si nu ar spune nu unui proiect care sa i se potriveasca manusa. ”Daca as fi ofertata de un post care sa-mi dea un rol de prezentator, de jurat, intr-o emisiune care sa ma reprezinte, sa-mi pot face treaba cu inteligenta si onoare, as accepta cu mare drag. Imi doresc sa fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. As vrea sa fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viata mea. Cand zic documentar, ma refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu marturii.”


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005199 (s)