News Flash:

Dana Budeanu, in lacrimi in fata fanilor. ”Imi scriu copiii... ”

8 Octombrie 2021
615 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Dana Budeanu este una dintre cele mai puternice voci de la noi din tara si nu este de mirare ca este admirata de sute de mii de persoane. Dana a reusit sa se remarce prin sinceritatea transanta cu care prezinta anumite lucruri si este considerata de multi dintre cei care o urmaresc un adevarat formator de opine.

Dana Budeanu pare o femeie dura, careia nu ii pasa de consecinte atunci cand prezinta tristul adevar din tara noastra, dar, in spatele armurii de fier, se ascunde o femeie sensibila care va avea tot timpul o slabiciune pentru copii, asa cum a spus-o chiar ea de nenumarate ori. Dana a renuntat la Youtube si s-a mutat pe aplicatie si, desi statistic vorbind, aplicatia ei este una dintre cele mai descarcate, totusi, creatoarea de moda este nemultumita de un lucru. Dana Budeanu a aparut in fata fanilor in lacrimi si a vrut sa traga un semnal de alarma pentru toti parintii care le permit copiilor sa se uite la Verdictul ei.

”Sunt foarte suparata in legatura cu copiii mici care se uita la “Verdict”. Inteleg ca isteria s-a amplificat si a cuprins, de cateva saptamani, copii foarte mici, de 12-13 ani, poate mai mici. Haideti sa va explic ceva, copii. V-am rugat sa nu va mai uitati. Voi sunteti si ar trebui sa fiti inocenti. Voi nu aveti de ce sa sariti etapele si sa va uitati de dimineata pana seara pe YouTube – ca asa ati ajuns sa va uitati si la mine. Este prost ceea ce faceti. Eu inteleg si stiu de ce va uitati, pentru ca nu aveti o alta viata. Voi, pe langa faptul ca nu sunteti supravegheati de parinti si asta este doar dintr-un dezinteres al parintilor, nu aveti discernamantul si puterea – si este normal, pentru ca sunteti copii, sunteti puri. Voi nu aveti discernamantul si intelepciunea sa intelegeti ceea ce e bine sa vedeti la o anumita varsta si ceea ce nu este bine”, a spus Dana Budeanu pentru Antena 3.


antena 3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007215 (s)