News Flash:

O cunoscuta artista de la noi s-a tuns si a impartit internetu-n doua. Multi spun ca seamana cu Neti Sandu de la PRO TV

11 Octombrie 2021
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Neti Sandu

Toamna este sezonul schimbarilor de look si se pare ca vedetele de la noi profita din plin de acest anotimp pentru a capata o infatisare noua. Este si cazul urmatoarei vedete care si-a obisnuit fanii cu parul lung si colorat in nuante puternice, doar ca acum a decis ca este timpul propice pentru o schimbare, asa ca nu a mai stat mult pe ganduri si a trecut pragul salonului de infrumusetare.

Roxen nu are nevoie de prea multe prezentari. Adolescenta a cucerit publicul cu piesele ei care au milioane de vizualizari pe Youtube, iar participarea la Eurovision a fost unul dintre cele mai imporante momente din cariera ei. 

Participarea lui Roxen la Eurovision a impartit fanii in doua categorii: cei care au sustinut-o si cei care au criticat-o pentru moment, dar si pentru faptul ca nu a reusit sa se califice in finala. Roxen a trecut peste acest moment, iar de cand a revenit in tara, a inceput sa fie din ce in ce mai activa pe TikTok. Artista are un mod un pic diferit de a posta, nu recreaza dansurile sau trenduri, ci raspunde la toate mesajele si intrebarile primite. La toate.

Recent, Roxen i-a uimit pe toti atunci cand s-a afisat pe TikTok cu un look nou, total diferit fata de cum erau obisnuiti fanii ei. Artista s-a tuns foarte scurt si are si un breton la fel scurt. Cei care o urmaresc pe Roxen sunt destul de incantati de indrazneala ei si, chiar daca au existat guri rele care au asemanat-o cu Neti Sandu, artista nu pune la suflet, ba mai mult, este din ce in ce mai increzatoare in look-ul ei. 

Roxen este foarte transparenta cu fanii ei si tot de la ea acestia au avut ocazia sa afle acum cateva luni despre boala de care sufera: ”Cel mai important moment a fost cand aveam aproape 14 ani si am fost diagnosticata cu boala Lyme intr-o stare destul de avansata. In acel moment am stiut ca trebuie sa fac ceva cu viata mea si sa traiesc fiecare moment ca si cum este ultimul. Am muncit foarte mult si de acolo am luat ”Amnesia” pentru ca am incetat sa mai am grija de mine. Mintea imi zicea sa imi urmez visurile. Am muncit atat de mult incat aproape ca m-am pierdut pe drum.”, declara Roxen in backstage la Eurovision pentru Nikkie Tutorials.

•roxen Reply to •bettybetty4566 ♬ original sound - ROXEN

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007724 (s)