News Flash:

Adela Popescu i-a ruinat surpriza lui Radu Valcan. Vedeta a facut un atac de panica in avion

11 Octombrie 2021
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu a implinit acum cateva zile 35 de ani, iar sotul ei s-a gandit sa o surprinda cu o mica escapada pe taram italian, mai ales ca aceasta merita o vacanta. Planul de acasa nu s-a potrivit deloc cu cel din targ, iar singura ocazie a celor doi de a petrece departe de copii nu s-a materializat, caci Adela a facut un atac de panica in timpul zborului si au fost nevoiti sa se intoarca de urgenta acasa.

Radu Valcan a avut una dintre cele mai frumoase intentii cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale. Aceasta a pus la cale o escapada in Italia unde trebuiau sa mearga alaturi de niste prieteni, iar ceea ce avea sa fie una dintre cele mai frumoase excursii s-a transformat intr-un cosmar pentru cei doi. Adela a facut un atac de panica in timpul zborului si cum nu a dat deloc semne ca se va calma, aeronava a fost nevoita sa aterizeze de urgenta. Astfel, Adela a fost nevoita sa isi serbeze ziua de nastere acasa si a povestit cu fanii de pe Instagram intreaga experienta.

”Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o ora dupa decolare, din cauza unei urgente medicale, a trebuit sa ne intoarcem pe aeroport. Voi stiti ca mie imi e frica sa zbor iar starea de panica provocata de ceea ce s-a intamplat m-a facut sa imi doresc sa cobor din avion. igur ca Radu a incercat sa imi explice ca persoana cu probleme e pe maini bune acum, ca nu e vorba de nicio defectiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip sa ma convinga. Probabil am facut un atac de panica si toate imi pareau „semne”. Cei care ati trecut printr-unul stiti probabil cum deformeaza realitatea. In fine… am ajuns acasa, am comandat mancare italieneasca, prosecco si aproape am pupat pamantul ca sunt in siguranta. Acum, intrebarea mea e, voi ce ati fi facut? V-ati fi continuat zborul sau ati fi coborat?”, a spus Adela.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007925 (s)