News Flash:

Ce se intampla acum cu vaduva lui Benone Sinulescu, la mai bine de doua luni de la moartea regretatului interpret. „Cate am patimit”

26 Ianuarie 2022
647 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Sinulescu

Benone Sinulescu era o explozie de energie si de voie buna. Peste tot pe unde mergea, Benone umplea incaperea cu vocea si cu vorbele sale. Acum, in urma acestuia au ramas piesele, care vor fi mereu nemuritoare, dar si sotia sa indurerata. Elena de abia si-a adunat puterile pentru a acorda un interviu celor de la impact.ro. Femeia a tinut, totusi, sa justifice de ce a ales sa nu spuna nimic despre probleme de sanatate ale artistului, asta dupa ce a fost condamnata de multe ori de catre fani.

Cu doua luni in urma, scena muzicala a fost cutremurata de o veste pe care nimeni nu isi dorea sa o primeasca. Benone Sinulescu s-a stins din viata si a lasat in urma lui sute de persoane indurerate. Mai mult decat partenera sa de viata nu a suferit nimeni. Elena Sinulescu a fost mult timp tacuta, mai ales dupa decesul artistului, iar asta i-a adus un val de critici din partea celor care l-au iubit pe „Nea Beni”.

„E greu, este foarte greu fara Benone al meu. Ce pot face insa?! Nu sunt genul care sa ma plang in public. Numai eu stiu cate am patimit in ultimele luni de cand am ramas singura. Va dati seama ca aproape in fiecare moment al zilei sau al noptii gandul meu zboara spre zilele in care eram impreuna. In plus, te lovesti din toate colturile casei de cate un lucru care imi trezeste cate o amintire.Si nici nu se stinge bine clipa ca o alta, poate mai dureroasa ii ia locul! Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trece un om ramas aproape singur pe lume!”, s-a confesat vaduva artistului pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007380 (s)