News Flash:

Maria Constantin a povestit cum a fost nevoita sa refuze avansurile lui Dan Bittman. „Au fost mai mult decat... ”

26 Ianuarie 2022
876 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Constantin

Maria Constantin nu mai are nevoie de nicio prezentare, Interpreta se poate lauda cu sute de mii de fani si cu o cariera fulminanta. Nu mai este niciun secret faptul ca frumusetea ei a venit la pachet si cu avantaje, dar si cu dezavantaje. Solista a fost mereu curtata de barbatii din showbiz, iar pe unii dintre ei s-a vazut nevoita sa ii refuze, mai mult sau mai putin politicos.

Maria Constantin este foarte asumata si transparenta atunci cand vine vorba de a prezenta anumite aspecte din viata ei personala. Recent, intr-o emisiune, interpreta nu s-a mai ascuns dupa deget si a facut cateva afirmatii incendiare, Maria a recunoscut ca, de-a lungul timpului, a fost curtata de multi barbati frumosi din showbiz, dar nu le-a dat atentie.

Printre cele mai importante nume de pe lista artistei se afla Catalin Cazacu si Dan Bittman. Se pare ca Dan Bittman a fost un pic mai insistent si a ales sa nu cedeze pana cand nu va primi o confirmare din partea Mariei. Din pacate. Dan Bittman a fost refuzat si a trebuit sa se impace cu ideea ca nu o va avea niciodata pe interpreta.

''Dan Bittman si Catalin Cazacu mi-au facut avansuri, la modul ''Esti foarte frumoasa'', n-au facut nimic deplasat. Ne-am intalnit la diverse evenimente si au fost complimente mai mult decat avansuri'', a declarat Maria Constantin, in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006389 (s)