News Flash:

Anamaria Prodan a stiut tot timpul de mesajele pe care Corina i le dadea lui Reghe. „Ea l-a invatat cum sa divorteze”

25 Ianuarie 2022
530 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan incepe sa fie din ce in ce mai acida la adresa iubitei lui Reghecampf, Corina. Sexy impresara a facut noi declaratii in podcastul lui Codin Maticiuc si a dat din casa detalii pe care nimeni nu le stia pana acum. Anamaria nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume si a facut cateva afirmatii la adresa Corinei, afirmatii care nu ii face deloc cinste.

Divortul Aneimaria Prodan de Reghecampf pare ca o ia pe o directie diferita de la o zi la asta. Anamaria a fost invitata lui Maticiuc la podcast, iar acolo a avut multe de spus. Reghe i-a aratat Anamariei Prodan mesajele de la iubita, inainte de despartire, conform spuselor sexy-impresarei. Aceasta din urma sustine ca antrenorul i-ar fi redirectionat toate discutiile in care s-ar vedea ca tanara insarcinata cu antrenorul l-ar fi invatat cum sa divorteze.


Potrivit spuselor Anamariei Prodan, initial, ea ar fi decis sa-si ierte sotul, dupa ce Reghe si-ar fi cerut scuze, dar ceea ce a urmat a condus la vestea zguduitoare a divortului. In cadrul podcast-ului, sexy-impresara a repetat de mai multe ori ca antrenorul de la Universitatea Craiova i-ar fi spus totul despre actuala lui iubita, inainre sa divorteze.


„Am toate discutiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnisoarei. Ce este asta? Este un link cu divort, il invata cum sa divorteze, ca el tot ii spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorta acum. Sunt de la Reghe, redirectionate toate. Uite ce imi scrie aici Reghecampf, ce ii spune domnisoara: ‘Hai ca ma iei deja de proasta prea mult si incepi sa ma deranjezi.

De ce? Pentru ca Reghecampf mintea ca nu poate divorta acum, probabil ca in mintea lui nu a vrut niciodata sa divorteze, dar parerea mea, cred ca il are cu ceva la mana. Nu ai cum sa decazi asa. Uite mesajele, de la sot catre mine. Iubi Soare ii spuneam eu, asa trecut.
Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnisoara, ia uite unde a agatat-o: ‘Am agatat-o la bar',
a spus Anamaria Prodan, in cadrul podcastului de pe YouTube a lui Codin Maticiuc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006298 (s)