News Flash:

Liviu Varciu, anuntul care i-a luat prin surprindere pe toti apropiatii. „Tin sa va anunt ca relatia s-a sfarsit”

26 Ianuarie 2022
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Liviu Varciu se pregateste pentru cel de-al doilea sezon de „Pretul cel bun”. Pana cand va avea loc marea premiera a noua sezon, Liviu face senzatie in episoadele mai vechi de la Nea Marin. Recent, prezentatorul i-au luat pe toti prin surpindere cu un anunt foarte trist.

Liviu Varciu este cunoscut pentru simtul umorul pe care il are mereu la el. Liviu nu s-a lasat de sotii si de farse nici in timpul emisiunii „Poftiti pe la noi: poftiti prin tara”. Vedeta a anuntat in timp ce se afla in culise cu Andrei Stefanescu ca acesta tot timpul sta pe telefon si nu-l baga in seama, astfel ca relatia lor de prietenie ”a luat sfarsit”. La auzul vestii, Andrei Stefanescu a inceput sa fredoneze versurile din ”S-a rupt lantul de iubire”, iar ulterior cei doi prieteni au revenit din nou in platou la filmari.


”Va spun sincer ca eu am sa ma cert cu el, ca e cu telefonul in mana incontinuu si ma neglijeaza deranjant. Tin sa va anunt ca din pacate relatia noastra s-a terminat. Nu ma impac cu tine”, a spus Liviu Varciu.

Pe cat de bine ii merge in viata profesionala, pe atat de bine ii merge si in viata personala. Liviu si Anda sunt suflete pereche si, oricat de diferiti ar parea, cei doi se completeaza perfect. Anda este mereu alaturi de iubitul ei si il sustine in tot ceea ce vrea sa faca si, cumva, asta l-a si cucerit pe Liviu. Cei doi sunt impreuna de ceva ani, au impreuna si un copil, asa ca pasul logic sau, cel putin cel asteptat de fani si familie este cel al casatoriei. 

 ”E cea mai lunga relatie din viata mea. Eu nu am amintiri cu alte femei. Va jur, bagati-ma la detectorul de minciuni. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligenta femeie pe care eu am avut-o in viata mea. Ca a stiut cum sa manevreze, cum sa ma suporte. Eu sunt o persoana greu de suportat. Femeia daca-si pune in cap sa ramana langa un barbat, cred ca ea trebuie sa decida. Am avut si noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artisti, de vedete, noi am fost singurii care am spus ca ne despartim. Noi ne-am certat din prima saptamana pana acum. Sunt cinci ani de cearta. Eu inca-s cu femeia si ne iubim.”, a declarat Liviu Varciu in emisiune la Dan Capatos.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005277 (s)