News Flash:

Cati bani i-a dat Nea Marin lui Liviu Varciu ca sa isi ridice propria casa. Prezentatorul locuieste intr-un adevarat palat

26 Ianuarie 2022
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Liviu Varciu si-a dorit mereu sa isi poata ridica locuinta visurilor lui. Prezentatorul a recunoscut ca actuala lui casa nu ar fi fost ridicata daca nu ar fi existat Nea Marin in viata lui. Acesta l-a ajutat pe Liviu cu sume fabuloase de bani astfel incat sa isi poata vedea dorinta devind realitate. Cu un asemenea ajutor, dar si cu sprijin din partea familiei, Varciu se poate lauda cu o vila impresionanta.

Nea Marin si Liviu Varciu formeaza unul dintre cele mai simpatice cupluri de personaje de pe TV. Cei doi se tachineaza mereu si de fiecare data cand se intalnesc ies scantei. Fanii ii adora pentru felul in care interactioneaza si ii apreciaza pentru simtul umorului pe care il au mereu la ei. Liviu si Nea Marin nu interactioneaza doar in fata camerelor de filmat, ci si in afara lor si au legat o prietenie greu de descris in cuvinte.

„Cum ne stiti! Ca soarecele si pisica! De la inceput am fost asa si cred ca asa o vom tine cat vom fi pe pamant. Noi nu putem sa fim altfel, caci ne cunoastem unul pe celalalt foarte bine, iar Liviu stie cum reactionez eu si cauta mereu sa ma incurce.', a spus Nea Marin pentru Click.ro.

Nea Marin, celebra gazda de la Antena 1, a decis sa-i sara in ajutor, astfel ca i-a oferit imprumut lui Liviu Varciu suma de 50.000 de euro pentru a putea sa-si termine locuinta.

„M-a ajutat, manca-i-as gura lui! Am fost intr-o situatie foarte dificila, nu-mi mai ajungeau banii pentru casa pe care incerc sa o finalizez si nea Marin imediat a sarit. Cine-ti mai imprumuta bani in ziua de astazi?! E adevarat ca eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006704 (s)