News Flash:

Iulia Albu ii critica pe toti, dar nu multi stiu cate clase are, de fapt, fosta partenera a lui Mihai Albu

26 Ianuarie 2022
580 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Fosta sotie a lui Mihai Albu taie in carne vie atunci cand vine vorba de gafe vestimentare si nu numai. Daca acum are propria emisiune unde le ia la bani marunti pe vedetele noastre, inainte de acest job in media, Iulia se ocupa cu altceva, total diferit fata de ce face acum.

Cu toate ca este la baza avocat, Iulia a ales in cele din urma designul. A absolvit initial Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.
A fost eleva constiincioasa si efortul ei a dat roade. Iulia Albu a reusit sa primeasca chiar si bursa de la stat si a luat 10 pe linie la mai multe materii. A finalizat cu succes studiile, iar cunostiintele nou dobandite i-au fost de folos si in meseria ei. Romanii i-au admirat spiritul acid si in emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, iar acum critica tinutele vedetelor in emisiunea lui Catalin Maruta, de la PRO TV.


 „E o placere sa intalnesc la facultate colegi care se imbraca usor ciudat, cum ar crede majoritatea. Mie imi plac la maximum, caci domeniul in care vor activa tocmai asta presupune, sa fii original in abordarile vestimentare. In ceea ce ma priveste, sigur ca ma imbrac asa cum o fac de obicei, in stilul care ma reprezinta si pe care unii il considera excentric. Cel mai mult imi plac orele la care se deseneaza sau cele de Teoria Comunicarii. Chiar am avut ca tema de realizat un autoportret care mi-a iesit foarte bine. Voi studia trei ani la Arte”, declara Iulia Albu in 2012, pentru click.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006360 (s)