News Flash:

Raluca Badulescu a dat totul din casa. Ce dieta tine jurata „Bravo, ai stil!” pentru a se mentine in forma

26 Ianuarie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Badulescu

Raluca Badulescu este una dintre cele mai indragite prezente de la tv. Vedeta a cucerit fanii cu stilul ei non-conformist si cu simtul umorului, dar, de departe, prezenta la masa juriului de la Bravo, ai stil! i-a adus cea mai mare notorietate. Majoritatea celor care o urmaresc pe Instagram sunt veniti din randul celor care sunt fanii emisiunii de pe Kanal D, dar nu multa lume stie cum reuseste vedeta sa se mentina in forma, la ani buni de la operatia de micsorare a stomacului.

Raluca Badulescu cantarea in trecut peste 100 kilograme si nu era multumita de felul in care arata, motiv pentru care a decis sa apeleze la medic pentru operatie de micsorare a stomacului. Vedeta a reusit sa slabeasca 70 kilograme, iar in prezent are in jur de 50 kilograme.
Vedeta a marturisit ca poate sa manance orice, insa in cantitati extrem de mici. Raluca Badulescu nu se poate abtine de la dulciuri, asa ca printre felurile de mancare sunt bomboanele cu ciocolata, checul, dar si feliile de pizza.


''Eu asa fac si mananc orice, dar in cantitati mici. Ideea e sa nu maresti cantitatea pe care o mananci. Acum mananc orice, pentru ca sunt pofticioasa. Nu tin regim special, dar mananc o gura de ciocolata in fiecare zi, mananc si fast-food din cand in cand, dar in cantitati mici. Poti lua o gura dintr-o portie de paste. Vrei sa mananci paste? Mananca doua furculite, dar atat. Peste 2 ore mai mananci doua furculite. Seara poti manca o felie de pizza. O felie, nu o pizza intreaga'', a marturisit Raluca Badulescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006157 (s)