News Flash:

Andreea Tonciu a plecat de a Survivor. Ce a declarat bruneta dupa ce si-a luat „adio” de la competite

26 Ianuarie 2022
604 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu parea foarte determinata atunci cand a intrat in competitia „Survivor”. Cei de acasa o vedeau deja castigatoare, dar, se pare voturile colegilor ei au facut diferenta. Bruneta a plecat acasa in lacrimi, dar nu inainte de a-si cere scuze de la colegii ei. 

Andreea Tonciu nu a reusit ce si-a propus in cadrul concursului „Survivor”. Competitia a fost grea, iar probele și-au pus amprenta asupra mentalului si fizicului ei. Chiar daca era dispusa sa lupte pana la final, Andreea a fost nevoita sa plece acasa. Colegii ei au fost cei care au votat-o si au propus-o pentru eliminare. Desi se astepta la asta, mai ales ca nu si-a facut prea multi prieteni, totusi, Andreea a vrut sa le comunice tuturor scuzele ei.

Unul dintre motivele pentru care colegii ei au luat aceasta decizie este faptul ca Andreea Tonciu a declarat, in nenumarate randuri ca ii este dor de fetita ei si ca isi doreste sa plece acasa. De altfel, bruneta s-a confruntat si cu mai multe probleme de sanatate de-a lungul competitiei, avand nevoie de interventia medicilor. Cu toate ca a declarat ca isi doreste sa mearga acasa, fanii vedetei au sperat pana in ultima clipa ca favorita lor nu va parasi competitia.
 

„Sunt trista. Cel mai mult m-am atasat de Otilia. M-am atasat de ea. Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru tot si vreau sa-mi cer scuze daca am gresit cu ceva. Vreau sa plec cu fruntea sus si va voi astepta acasa pe toti. Sper ca vom avea o prietenie frumoasa”, a fost reactia Andreei dupa ce a aflat ca trebuie sa plece acasa.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005293 (s)