News Flash:

Vladuta Lupau a luat foc dupa ce a fost declarata moarta pe TikTok. „Imi e scarba”

26 Ianuarie 2022
402 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau tuna si fulgera pe retelele sociale. Indragita interpreta a fost foarte deranjata de fanii ei care au facut o gluma nesarata pe TikTok. Mai exact, artista a fost declarata moarta, iar mesajele de condoleante au aparut imediat. Aceasta nu a rezistat prea mult si a simtit nevoia sa le transmita tuturor un mesaj dur.

Vladuta Lupau credea ca le-a vazut pe toate, dar se pare ca viata este plina de suprize. Neplacute, pentru ea. In timp ce statea pe TikTok, artista a aflat ca a fost declarata moarta. Iubita lui Adi Rus nu stie cine a facut aceasta gluma nesarata, dar i s-a parut cel mai deplasat gest facut vreodata la adresa unei persoane publice. Cel mai mult Vladuta a fost deranjata de faptul ca mesajul a ajuns si la rudele sale care au inceput sa se ingrijoreze instant. Vladuta nu a gustat deloc gluma, ba chiar a fost foarte acida la adresa celor care au facut-o si a simtit nevoia sa traga, inca o data, un semnal de alarma pentru toti cei care cred in astfel de fake news.

„Stiam ca pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie si rautate, si acolo orice prost cu orice prostie face vizualizari si aduna inimioare. Cu siguranta cine a postat asa ceva a cautat faima pe TikTok si din pacate am impresia ca e un vreun copil. Si asta e grav. Si tot din pacate, generatia se duce in aceasta directie, care se educa de pe TikTok, pentru ca acolo petrece ore in sir”, a transmis Vladuta Lupau pe retelele de socializare.


„Acolo devine un om vedeta, acolo o piesa devina buna, acolo e hate-ul la el acasa. Jocurile si vizualizarile nu sunt despre sanatate si despre faptul ca cineva a murit. Imi e scarba”, a incheiat Vladuta Lupau.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005421 (s)