News Flash:

Ce salariu incaseaza Ramona Olaru la Neatza? Nicio alta asistenta nu a castigat atat

22 Septembrie 2021
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Soarta i-a suras Ramonei Olaru de cand a facut primii pasi pe portile televiziunii. De la Prietenii de la 11, Ramona i-a convins pe producatori ca poate mai mult si asa a ajuns in echipa de la Neatza cu Razvan si Dani. Frumoasa blondina este una dintre cele mai apreciate asistente tv, iar evoluatia ei este una notabila si asta nu a ramas nerasplatita. Ramona a ajuns sa modereze chiar si emisiuni si sa aiba contracte de publicitate de zeci de mii de euro.

Ramona are un program destul de strict, iar cei care credeau ca este greu sa te trezesti la 5 dimineata, ei bine, se pare ca se merita. Pentru patru ore live de editie, de luni pana vineri, Ramona incaseaza de la Antena 1 in jur de 3000 de euro, la care se adauga si alte contracte de publicitate. Fosta iubita a lui Cuza este si model in timpul liber, pozeaza pentru diferite branduri, dar asta nu inseamna ca a uitat vreo secunda de unde a plecat.

”Sa o luam cu inceputul! M-am nascut in judetul Prahova, Valenii de Munte, si mai apoi ai mei s-au mutat intr-o ferma din judetul Calarasi. Acolo unde am crescut si, da, acolo am avut copilaria aia grea de mers la sapa, de jucat desculta in noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mancat legume direct din gradina.

Ca sa ajung la scoala, mergeam pe camp vreo 7 kilometri, era un camp de floarea soarelui, imi intra praful in sandale, care imi erau si mici pentru ca sandalele erau, de fapt, ale surorii mele. Imi iesea calcaiul pe afara.Atunci mi se parea normal. Acum mi se pare ca erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, intorsul in astfel de amintiri ma face sa plang, si nu stiu de ce… Asa ca ma opresc aici cu raspunsul la intrebarea asta, ca nu e bine sa plangi vara! (zambeste)”, mai spunea Ramona Olaru pentru revista VIVA!.

 


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006216 (s)