News Flash:

Care este numele real al Margheritei de la Clejani? Viorica a spus adevarul abia acum

22 Septembrie 2021
596 Vizualizari | 0 Comentarii
Marga

In ultime zile, din ce in ce mai multe vedete ies si declara ca s-au infectat cu Covid. Situatia devine din ce in ce mai serioasa, avand in vedere ca numarul cazurilor creste pe zi ce trece, iar rata de incidenta se apropie usor-usor de 3/1000 in Capitala. Lumea artistilor a fost devastata recent de vestea mortii lui Petrica Cercel, iar acum, Viorica de la Clejani este cea care a anuntat ca virusul nu a iertat-o nici pe ea. Artista este internata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, iar starea ei este destul de buna, momentan.

Cum Taraful Clejanilor are un mare succes, iar concertele au curs pe banda rulanta. Viorica a luat o pauza de la evenimente, iar locul ei a fost luat chiar de catre fiica ei, Marga. Marga a fost mereu o prezenta constanta in spectacolele familiei, dar a incercat de foarte multe ori sa imbine utilul cu placutul, asa ca a pariticipat la multe proiecte tv, in special la cele realizate de Antena 1. Marga a fost la Nea Marin, la Splash! Vedete la apa, dar si la Asia Express si, desi a bifat atatea aparitii, nimeni nu stie care este numele ei real. Viorica a fost cea care a dat-o de gol si a spus ca pe fiica ei o cheama Miryam Margareta Manole.

”Dragii nostri prieteni, va multumesc pentru grija ope care mi-o purtati! Sa va tina Dumnezeu sanatosi! Sunt bine, am o forma usoara, Slava Domnului, iar medicii sunt de parere ca ma voi recupera rapid! Ii multumesc lui Dumnezeu, Ionita si copiii nostri sunt sanatosi! Ca orice om civilizat si constient de pericol m-am prezentat la spital inca de la primele simptome, am luat boala din pripa si parcursul este unul optimist. Va rog si pe voi sa procedati la fel, sa mergeti cu toata increderea si sa solicitati ajutor medical in timp util!”, a dezvaluit Viorica de la Clejani pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007068 (s)