News Flash:

Cine sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc, actualul sot al Simonei Halep?

22 Septembrie 2021
870 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Toni

Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc si-au unit destinele si au devenit sot si sotie oficial. Cei doi au ales sa petreaca intr-un cadru gandit special pe gusturile lor si i-au chemat pe cei apropiati la Constanta, acolo unde a avut loc marele eveniment. Simona a stralucit in rochia de mireasa, iar aparitia ei a fost una impecabila. Sportiva a lucrat cu cei mai buni specialisti, Sorin Stratulat si Alex Abagiu, iar munca lor a primit numai cuvinte de lauda. Simona si-a ales invitatii pe spranceana si nu este de mirare ca au fost prezente numai nume grele de la noi din tara.

Simona si Toni traiesc o frumoasa poveste de dragoste si, dupa ce au spus, cei doi au decis sa se relaxeze in saptamana de miere, in Turcia. Simona a postat deja primele imagini din vacanta si, asa cum era de asteptat, cei doi au ales un resort de lux in una dintre destinatiile preferate de majoritatea vedetelor de peste Ocean. Simona si sotul ei si-au gasit linistea unul alaturi de celalalt, dar nu multa lume stie ca Toni a mai fost casatorit de doua ori inainte.

Prima nevasta a lui Toni Iuruc a fost Alina, de profesie model. Povestea lor de iubire nu a durat prea mult, pentru ca milionarul roman si-a acuzat fosta sotie ca l-ar fi inselat. Acuzatiile au fost destul de grave, asa ca mariajul lor nu a mai avut nicio sansa.

In 2018, actualul sot al Simonei Halep s-a indragostit de Liana, pe care a si dus-o in fata ofiterului de stare civila. Evenimentul a fost sarbatorit intr-un local de lux din statiunea Mamaia. Nici a doua casnicie nu a fost cu noroc pentru Toni Iuruc. Mariajul cu Liana a durat doar 10 luni, deoarece barbatul a decis sa divorteze. Si de aceasta data ar fi fost vorba de infidelitate. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005228 (s)