News Flash:

Cuza de la Noaptea Tarziu a fost cerut in casatorie. ”Atunci când ai succes la femei, te insori imediat”

22 Septembrie 2021
760 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza

Cuza si Emi fac o echipa pe cinste in Asia Express, dar asta nu inseamna ca parcursul lor este unul lipsit de peripetii. Cei doi fac tot posibilul sa fie pe primele locuri, dar norocul nu le surade de fiecare data. Cuza a plecat in Asia Express la scurt timp dupa ce s-a desparitit de Ramona, iar asta a fost un plus pentru ea pentru a atrage si mai mult domnisoare.

In Asia Express, autostopul este una dintre cele mai mari provocari pentru concurenti. Situatia cu Covidul a ingreunat si mai mult procesul de gasire a unei masini, iar unii dintre concurenti au stat si peste 4 ore in strada. Cuza si Emi nu au avut mereu noroc la masini care sa-i duca dintr-un punct in altul, dar si cand gaseau, se asigurau ca este un transport pe cinste.

Inainte de a porni in cursa de luni, ei au fost nevoiti sa caute niste monede. Dupa ce a dat dovada ca are succes la bani, Cuza le-a demonstrat tuturor ca are succes si la femei. Initial, femeile pe care le-au oprit si le-au rugat sa ii ajute nici macar nu le-au bagat in seama. Dupa aproximativ 15 minute, s-au intors si cand au vazut ca nu s-au miscat din loc li s-a facut mila de ei.

“Erau acolo in masina doua dudui, una conducea si una bea. Puse pe distractie, cu boxa portabila in spate ca sistemul din masina nu facea fata la ce muzica voiau ele sa asculte. (...)“Do you want to marry me? Esti imbracata in rochie de mireasa deja ”, a zis, la un moment dat, Cuza.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005970 (s)