News Flash:

Actrita Carmen Tanase este total impotriva certificatului verde. ”Am dreptul sa intru unde vreau eu!”

21 Septembrie 2021
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Tanase

Carmen Tanase este cunoscuta in spatiul public pentru atitudinea vehementa de negare pe care o are fata de vaccinare. Actrita nu poate fi convinsa de nimeni si de nimic sa recurga la vaccin, ba mai mult, spune ca este in stare sa sfideze orice regula pentru ca nimeni nu ii poate incalca drepturile. 

Carmen Tanase este foarte deranjata de tot ceea ce se intampla in spatiul public odata cu presiunea care se pune pe populatie sa se vaccineze. Actrita crede ca totul este o mascarada si are foarte multe exemple de colegi care au avut schema completa de vaccin, iar acum se simt foarte rau sau au fost din nou infectati cu Covid. Carmen este de parere ca obligativitatea prezentarii unui Certificat verde la accesul in salile de teatrul, cinema, mall-uri, dar si altele este o mare aberatie si ca atata timp cat oamenii isi cunosc drepturile, nu au de ce sa se supuna unor astfel de masuri exagerate.

Eu am dreptul sa intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni sa imi ia acest drept, atata vreme cat eu sunt cetatean al acestei tari platitor de taxe si impozite. In clipa in care va fi o lege si probabil ca o sa fie si asta pentru ca dementa la care s-a ajuns nu are masura. In clipa in care se va ajunge si la treaba aceasta nu ma va mai interesa sa mai fac parte dintr-o societate distopica si anormala", a spus actrita Carmen Tanase, potrivit Antena3.ro. Nu este pentru prima data cand marea actrita isi sustine punctul de vedere asa tare si raspicat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004940 (s)