News Flash:

Cine este noua asistentă a Mirelei Vaida? Ea este tanara care i-a furat locul lui Fulgy

21 Septembrie 2021
857 Vizualizari | 0 Comentarii
Mirela Vaida

La inceputul sezonului nou de toamna, Mirela Vaida a preluat carma emisiunii Acces Direct de una singura si a fost in cautare de asistenta care sa ii fie alaturi in cele 2 ore si jumatate de emisie. Prezentatoarea a facut anuntul in direct pentru a se asigura ca ajunge la cat mai multa lume si se pare ca scopul a fost atins.

Acces Direct tocmai ce si-a deschis portile pentru un nou sezon la fel de intens si de plin de cazuri misterioase precum si celalalte. Nu se stie daca Mirela Vaida este un coleg dificil, dar cert este ca nu prea a avut noroc la asistente. Dupa ce a plecat Iuliana Luciu, locul ei a fost luat de Emily Burghelea. Nici Emily nu a stat prea mult, iar dupa plecarea ei, Vaida a facut echipa cu Cosmina Adam.

Dupa plecarea Cosminei, Mirela si echipa de productie au facut casting pentru noua asistenta si se pare ca au gasit fata care se potriveste cel mai bine profilului cautat. Cosmina Scaunasu este noua asistenta de la Acces Direct. Tanara originara din Bucuresti are 33 de ani si a reusit sa cucereasca publicul roman inca de la prima ei aparitie televizata. ”Uite ca mi-am dorit sa apar si in fata. Dupa ce am facut munca de birou, am zis ce-ar fi sa apar si la TV?! Si uite-ma aici. Am 33 de ani, sunt bucuresteanca, sunt zodia taur, am 1 metru 73, sunt singura, nu am relatie, nu sunt casatorita”, a declarat Cosmina Scaunasu, la momentul la care s-a inscris pentru postul de asistenta TV la Acces Direct.

Dupa ce a castigat detasat in fata celorlate 9 adverse, Cristina nu a uitat si le-a multumit tuturor sustinatorilor. ”E oficial ,m-ati votat si datorita voua am castigat! Multumesc din suflet tuturor celor care m-au votat pe parcursul acestui concurs, pentru ca mi-ati dat sansa sa fac parte dintr-o echipa minunata. Ma simt onorata sa fac parte din acest colectiv care, chiar face ca lucrurile bune sa se intample! De maine, ora 16:30, ne vedem pe •acces_directoficial”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008472 (s)