News Flash:

Anda Adam, facuta praf de catre fani. Artista vinde la preturi exorbitante produse de pe AliExpress

22 Septembrie 2021
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Adam

Anda Adam si-a pus fanii in cap cu cel mai recent business pe care il are. Vedeta este cunoscuta pentru afacerea pe care o avea cu costumele e baie, doar ca acum s-a gandit sa mai schimbe macazul si a inceput sa comercializeze si alte produse, doar ca cei care o urmaresc nu se lasa pacaliti asa usor si au descoperit ca Anda ii escrocheaza pe fata.

Anda Adam credea ca a gasit reteta perfecta pentru a face bani din piatra seaca, doar ca a uitat un aspect: fanii ei sunt foarte vigilenti. Anda detine un magazin online, Adam & Eve, acolo unde se ocupa cu comercializarea de costume de baie. Mult timp aceasta a fost banuita ca le aduce din China si le vinde la supra-pret, dar acum se pare ca toate banuielile se transforma in realitate. Anda a inceput sa vanda bijuterii super scumpe, dar se pare ca doritorii nu se ingramadesc sa comande tocmai din cauza faptului ca un cont de Instagram recunoscut pentru demascarea vedetelor le-a deschis ochii tuturor. Gablonturile care se gasesc pe AliExpress la 2 euro si putin, la Anda Adam se vand cu peste 200 de lei, iar asta li se pare fanilor o mare bataie de joc.

Anda Adam este acum concurenta la Bravo, ai stil! si deja a atras primele antipatii. Vedeta nu are cele mai bune tinute si, totusi, este apreciata mereu de catre jurati. Asta le face pe concurente sa se revolte si sa se simta nedreptatite, mai ales ca unele dintre ele se straduiesc mult mai mult.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)