News Flash:

Ținută perfectă pentru începerea anului universitar la un preț fabulos cu ajutorul unui cod reducere about you

21 Septembrie 2021
480 Vizualizari | 0 Comentarii
cod reducere about you

Vremea devine mai rece și ne-am întors la diversele obligații, printre care si școala! Gata cu slapii și pantalonii scurți de plajă, va trebui să ne apucăm de treabă. Odată cu schimbarea vremii și cu revenirea la mediul studențesc sau profesional, care ar fi tinuta potrivita?

Trebuie sa înțelegi ca nu ne îmbrăcăm în orice fel când ne întoarcem din vacanță. Da, cămașa florală este încă destul de tentantă, dar va trebui să-ți iei rămas bun de la razele soarelui pentru a te concentra asupra următoarelor obiective.

Deci, cum ne îmbracam pentru începutul anului școlar?

Spre deosebire de liceu, facultatea nu este un loc de analizat tinutele altor persoane. Toată lumea se îmbracă oricum consideră potrivit, deci nu există o ținută specifică pentru facultate și tocmai asta este linistitor. Acestea fiind spuse, în funcție de tipul de universitate și de subiectele pe care le studiați acolo, este posibil să observați unele diferențe în vestimentația studenților. Școala de artă va vedea mai multe piercinguri și tatuaje decât facultatea de drept, la fel cum cea de sport va vedea mai multe ținute casual / îmbrăcăminte sportivă decât cea de management. În general, o ținută corecta pentru facultate este o ținută în care te simți confortabil petrecând 4 ore așezat într-un amfiteatru, dar și în care simți ca arati bine, astfel încât să te poți plimba mandra prin biblioteca universității.

Moda în facultate: exprimă-ți personalitatea

Pentru a fi siguri că nu greșim, iată elementele de bază ale unui garderobe studențesti.

Pantaloni: optăm pentru blugi subțiri care vor merge cu toate, dar ne gândim și la pantaloni chino care oferă un aspect atât confortabil, cât și elegant. Dacă vi se cere un cod vestimentar, pantalonii cu croi drept sunt pariul sigur.

Fuste: in A, mini, lungime medie, orice fusta care nu este nici prea scurtă, nici prea provocatoare.

Bluze: mai potrivite sunt cele clasice care se potrivesc cu orice, ușoare sau in culori pastel, chiar cu modele. Totul este permis. Pentru a vă simți confortabil în timpul cursului, luați în considerare asocierea unui top fără mâneci cu o jachetă. În general, e bine sa evităm ceea ce este prea strâmt sau prea revelator.

Încălțăminte: adidași, pantofi cu talpa plata sau botine cu toc care sunt mai practice pentru a alerga după autobuz sau metrou și pentru a merge înainte și înapoi între facultate și bibliotecă. Tocurile trebuie rezervate pentru o tinuta de seara.

Mai multe ținute cu mai puține haine și mai puțini bani (cu un simplu about you cod reducere)

Când ești student, ai un buget relativ restrâns. Aici intervenim prompt și vă oferim alternativa unui cod reducere about you cu ajutorul căruia veți face economii serioase, alegându-va piesele ideale pentru a va compune o ținută pentru facultate. Mai degrabă decât să cumpărăm des haine ieftine, dar nepotrivite, ne concentrăm pe calitate. Pentru a face acest lucru, investim în piese vestimentare pe care le vom putea amestecă în mai multe combinații. Începem prin selectarea pieselor de bază în culori clasice (gri, negru, albastru ...) pentru jachete, sacouri și pantaloni. Apoi, alegem topuri, tricouri sau bluze, sobre sau originale, care să înveselească ținuta și să permită să varieze aspectul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006344 (s)