News Flash:

Cati bani aduce in casa Cleopatra Stratan. Fiica lui Pavel Stratan s-a casatorit la 18 ani

28 Iunie 2022
634 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra

Cleopatra Stratan nu are nevoie de prea multe prezentari. Artista care il astepta pe Ghita la portita s-a maturizat, iar acum este femeie in toata regula. Fiica lui Pavel Stratan s-a casatorit recent cu alesul inimii ei, Edward Sanda si este mai fericita ca niciodata. 


Cleopatra Stratan are ani intregi de experienta in domeniul muzical. Chiar daca a avut o pauza, atunci cand a revenit, Cleo s-a asigurat ca rupe topurile cu piesele ei. Si asa s-a intamplat! Fiica lui Pavel Stratan a schimabt registrul, iar revenirea ei a fost una spectaculoasa. Piesele de dragoste au prins foarte bine la public, iar spectacolele ei pe scena erau din ce in ce mai solicitate de catre fani. Pentru Cleopatra, cariera este foarte importanta, asa ca se dedica aproape full-time pentru ca rezultatul care ajunge la fani sa fie pe masura asteptarilor.


Cand vine vorba de finante si de bani incasati, Cleopatra nu sta deloc rau. Artista ia mai multi bani decat tatal si sotul ei, iar asta datorita talentului, seriozitatii si implicarii de care da dovada de fiecare data. ”Cleopatra Stratan castiga intre 4.500 si 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decat tatal ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar sotul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubita, a revenit pe scena, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, in plus, o tara intreaga ii stie piesa ”Ghita”, pe care continua sa o interpreteze pe scena”, a dezvaluit un organizator de spectacole.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)