News Flash:

Dorian Popa, la un pas de a finaliza cartierul. Ce pret au vilele din Hatz Residence

28 Iunie 2022
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian

Dorian Popa nu face rabat de la calitate si se tine de promisiuni. Atunci cand a dat drumul proiectului rezidential, Popa a promis ca cei care se vor muta langa el, vor avea parte de cele mai bune conditii. A trecut mai bine de un an de atunci, iar cartierul „Hatz Residence” prinde contur pe zi ce trece. Dorian este foarte mandru de realizarea sa, mai ales ca a investit 700.000 de euro bani proprii, fara imprumuturi.

Dorian Popa stie sa faca bani din piatra seaca. Chiar daca ii merge de minune cu online-ul, vloggerul a decis sa nu isi puna limite si sa se dezvolte pe mai multe planuri. Astfel, langa casa lui din Domnesti, Dorian a decis ca s-ar potrivi foarte bine un cartier al carui case sa se asemenea cu cea a lui. Popa nu a stat prea mult pe ganduri si deja se poate lauda ca pus un intreg cartier pe picioare. Avand in vedere cata reclama a facut in online, nu este de mirare ca oferte vin pe banda rulanta. Dorian si-a stabilit anumite principii si a declarat ca nu a vrut sa ia avans de la nimeni, pentru a nu face diferente. Astfel, vloggerul va merge pe principiul „primul venit, primul servit”.

„In jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai putin, mobilate in totalitate. Ce-mi doresc pentru clientii mei este sa vina in casa si sa-si puna un asternut, cum isi doresc ei, si sa fie mutati. In sensul ca vreau sa le ofer pana la electrocasnice, gazon in curte, aspersoare, copacei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!

‘’Sunt foarte fericit ca, uite, de bine, de rau, s-a mai echilibrat situatia un pic. Chiar daca, economic, e un pic ciudatel cu inflatia asta ultra boostata, imi place ca lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Santierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu ma pregatesc, usor-usor, pentru urmatoarele case din cartier. Desi inca nu am vandut nimic, eu vreau sa construiesc. Mie imi place sa construiesc. „Si cand oi vinde!…”, asa imi spun in fiecare zi, cand ma stresez pe santiere”, a mai spus Dorian Popa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)