News Flash:

Cine i-a spus prima data lui Dan Negru ca este zgarcit. De atunci, prezentatorul nu a scapat de ea

28 Iunie 2022
338 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru este recunoscut ca fiind zgarcitul suprem al breslei sale, dupa cum recunoaste chiar el, dar cu toate astea sustine ca nu a pus niciodata pret pe bani atunci cand a venit vorba despre profesia sa.

Tin minte ca, atunci cand m-a sunat Titus Munteanu sa prezint Festivalul Mamaia, care era varful de audienta al acelor ani, eram atat de fericit, ca m-as fi dus pe jos pana la Mamaia, nici prin gand nu mi-a trecut sa-l intreb cati bani imi da pentru asta. Abia dupa festival am fost chemat la contabilitate si mi s-a spus suma pentru care am lucrat.

Nu banii sunt intrebarea in meseria noastra. Da, ei pot fi raspunsul, dar niciodata intrebarea. Cand incepi o pasiune intrebandu-te cati bani iti aduce, ea nu mai e pasiune, e corvoada. Mi-a povestit candva Hagi ca ar fi facut fotbal oricati bani ar fi castigat, pentru ca era principala lui pasiune. Cand faci ceva cu pasiune, zidesti o parte din tine. Nu e loc de bani aici.

”Am fost onorat sa prezint inaugurarea unui teatru, eu stiam ca teatrele se inchid si am fost uimit sa vad, ca se mai si deschid. M-a emotionat sa vad teatrul Jean Constantin in localitatea unde el s-a nascut.

Eram tinta lui preferata pe motiv de zgarcenie si daca stau bine sa ma gandesc, el a inceput “sa ma puna pe harta” ca zgarcit.

La restaurant, anunta chelnerii sa-mi ia comanda separat, ca eu iau si pentru acasa pentru ca nu plateam. Admirabil actor, cu roluri memorabile”, a declarat Dan Negru, in exclusivitate pentru FANATIK. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004502 (s)