News Flash:

Johnny Depp va juca, in continuare, rolul lui Jack Sparrow. Cati bani a primit pentru noua parte din „Piratii din Caraibe”

28 Iunie 2022
434 Vizualizari | 0 Comentarii
Johnny

A răsărit soarele din nou pe strada lui Johnny Depp. În ultimii ani, din cauza scandalului în care a fost implicat cu partenera lui, Amber Heard, actorul a fost dat afară din multe proiecte, inclusiv din franciza „Pirații din Caraibe”. Acum, se pare că apele s-au mai calmat, iar Depp este din nou în cărți pentru mult așteptată producție. 

Procesul din Virginia dintre Johnny Depp și Amber Heard a avut mult mai multe consecințe decât pare. În afară de sutele de ore petrecute în sala de judecată, Johnny a pierdut multe campanii și roluri emblematice, iar unul dintre el este cel din „Pirații din Caraibe”. Până acum, au existat doar speculații cu privire la viitorul cinematografic al actorului.

În urmă cu câteva săptămâni, producătorul filmului a făcut primele declarații oficiale despre noua peliculă „Pirații din Caraibe”. Jerry Bruckheimer le-a reamintit atunci fanilor într-un interviu pentru „The Sunday Times” că viitorul filmului nu îl are deloc în plan pe Johnny Depp.

Între timp, se pare că negocierile au ajuns la un alt nivel, iar Depp a fost convins să se întoarcă. Potrivit declarațiilor unei surse pentru Poptopic, Johnny a primit 300 de milioane de dolari pentru a continua povestea piraților. Momentan, actorul nu a făcut nicio declarație oficială, dar fanii sunt cu ochii pe el.

Johnny a jucat rolul lui Jack Sparrow în toate cele cinci părți ale filmului, ba chiar a primit și o nominalizare la Oscar pentru „Curse of the Black Pearl.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007521 (s)