News Flash:

Baiatul vitreg al lui Jennifer Lopez a facut accident. Copilul de 10 ani se afla la volanul unui Lamborgini de 250.000 de euro

28 Iunie 2022
541 Vizualizari | 0 Comentarii
acciddent

Ben Affleck a tras sperietura vietii lui. Samuel Garner, fiul actorului a fost protagonistul unui accident care s-a soldat cu pagube financiare destul de semnificative, dar si cu cateva momente zdravene de panica.

Ben Affleck si Jennifer Lopez au simtit in weekend ca le fuge pamantul de sub picioare. Cei doi se aflau la 777 Exotics, o reprezentanta auto recunoscuta pentru bijuteriile pe patru roti pe care le are in portofoliu, in momentul in care s-a produs tragedia.

Nimeni nu isi explica cum a ajuns Samuel la volanul unui Lamborgini Urus de sute de mii de euro. Pustiul de 10 ani a dus joaca la un alt nivel si, intr-o clipa de neatentie, a lovit un alt bolid, un BMW alb.

Ben s-a dus imediat sa vada cum se simte fiul lui, l-a luat in brate si si-a asumat toate daunele. Masina nu este deloc una ieftina. Bolidul costa aproape 1.500 de dolari pentru a-l inchiria o zi, iar pretul lui de cumparare se ridica la 250.000 de dolari.

Jennifer s-a logodit de curand cu Ben Affeck si, desi parea simplu sa te reindragostesti, JLo demonstreaza ca actorul trebuie sa respecte cateva conditii de foc. Si pentru ca totul sa fie de necontestat, diva a facut un contract prenuptial.

Jennifer Lopez a avut mai multe relatii esuate, asa ca nu mai vrea sa sufere. De data asta, artista si-a luat masuri serioase de precautie si a ajuns la concluzia ca varianta salvatoare este un contract prenuptial. Vedeta a fost destul de drastica si, oricat de mult l-ar iubi pe Ben, nu l-a menajat deloc.

Potrivit celor de la American Post, contractul contine mai mult conditii care nu au fost dezvaluite. Una singura a atras atentia mai mult si este cea care se refera la pretentiile de ordin sentimental. Mai exact, JLo i-ar fi impus lui Affleck sa intretina relatii intime cu ea de cel putin patru ori pe saptamana.


 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005933 (s)