News Flash:

Probleme-n paradis?! De ce nu mai doarme Mirela Vaida in acelasi pat cu sotul ei dupa 13 ani de casnicie

28 Iunie 2022
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Mirela

Mirela Vaida a marturisit ca de cand au devenit parinti ea si sotul ei nu mai petrec atat de mult timp unul in compania celuilalt, asa cum o faceau inainte.

Prezentatoarea TV a recunoscut ca de multe ori nici nu mai apuca sa doarma in acelasi pat cu partenerul ei, din cauza ca se dedica foarte mult copiilor:

„Stii ce se intampla? Uite asta se intampla. Ne luam cu treaba zi de zi, venim obositi acasa, suntem rupti, adormim. Eu adorm cu copiii in pat, ca le zic povestea de noapte buna, rugaciunea si…Eu adorm inaintea lor. Cand ma mai intalnesc si cu sotul meu…e 6 dimineata.
 

Zic: ‘Ce am facut, ma? Iar am dormit separati?’ Al meu zice: ”Da, dar si cand te prind…”, a povestit Mirela Vaida, in podcastul gazduit de Valentin Sanfira.
 

Mirela Vaida a pierdut doua sarcini pana a adus-o pe lume pe Carla, primul ei copil. Dar isi mai doreste inca doi copii.

 

„Aveam deja 32 de ani si eu nu aveam niciun copil. Si ma stresa treaba asta, sotul meu avea 36, era deja timpul sa fim parinti.

Si doctorita mea mi-a spus ca daca trec de 35 de ani, sa facem fertilizare in vitro, ca e mai greu dupa, sansele scad cu fiecare an dupa 30, nu mai ai aceleasi rezerve. Si uite asa m-am rugat la Dumnezeu, cu credinta, cu speranta.
 

Si am ramas insarcinata cu Carla si vreau sa zic ca a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frica sa spun ca sunt insarcinata, ca daca eu pierdusem doua sarcini, am zis ca nu mai spun pana nu e mare copilul.

Am nascut-o pe Carla natural, desi doctorita mi-a zis sa nu o nasc natural, ca am avut probleme. Am zis ca daca Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot sa il nasc natural. Si am nascut natural, la 33 de ani. Am alaptat un an de zile.

In pauzele de publicitate, sotul imi aducea copilul la alaptat. Dupa ce ti-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face. Doua fete as mai face, doua, daca mi-ar da Dumnezeu gemene, ca sa scap din prima, vai..as fi cea mai fericita. Am si nume pentru ele.”, a mai spus Mirela Vaida.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006564 (s)