News Flash:

Ce face Maria Speranta dupa ce a participat la „Asia Express” cu mama ei. Fiica Adrianei Trandafir are planuri mari de viitor

28 Iunie 2022
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria

La 22 de ani, Maria Speranta nu este 100% sigura de drumul ales in cariera, dar este cat se poate de convinsa ca nu ar calca pe drumul batatorit de mama sa, in showbiz. Fata Adrianei Trandafir nu a urmat o facultate in actorie, surprinzator pentru un copil de actor, ci una de bussines.

Maria Speranta a studiat la Haga, sectia de Marketing, la Relatii Internationale.

„Maria Speranta este studenta la Haga, la Relatii Internationale, face Marketing. Cand si-a facut dosarul ca sa fie admisa la facultate, Maria Speranta a avut de completat un chestionar.

Si una dintre intrebari a fost – nu mi-a spus, dar am vazut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: „Cel mai greu lucru pentru mine a fost sa ies din umbra mamei mele si lumea sa ma recunoasca dupa umbra mea”.

M-a durut foarte tare, pentru ca eu nu am fost o mama care sa ii scoata in fata, sa se afiseze cu ei, sa spun tot timpul ca sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a facut si bine’, povestea Adriana Trandafir acum ceva timp.

Maria Speranta sustine intr-un fel ca un singur artist in casa e suficient:

„Ma uit cu mandrie la emisiunile mamei. Si cu bucurie. Cand o vad cum vorbeste cu ceilalti, cum incearca sa le transmita o serie de lucruri extraordinare, va spun sincer ca imi devine si mai draga decat este. Si intr-un fel parca reascult ce-mi spune si mie de foarte mult ori. Incearca sa te ridici atunci cand ti se pare ca iti este cel mai greu si sa faci un pas mai departe!”, a declarat pentru viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 32 queries | Mysql time :0.015290 (s)